8.11.2020

Partioon ilmoittautuminen tai eroaminen

Sudenpentu ja seikkailija ryhmään ilmoittautuminen

Viikoittain kokoontuvien ryhmien jäsenmäärää on rajoitettu, jotta turvallisuus sekä oppiminen mahdollistuisi. Ryhmän ollessa täynnä lapsi jää jonottamaan vapautuvaa paikkaa. Paikkoja vapautuu, jos ryhmästä joku poistuu tai saamme lisää vetäjiä. Sudenpentu lauman suunniteltu koko on kahdeksan (8) partiolaista ja seikkailija ryhmän koko viisi (5) partiolaista. Ensimmäiset kolme kertaa ovat ilmaisia, jonka jälkeen partiolaisen tiedot kirjataan jäsenrekisteriin ja partiolainen alkaa maksamaan jäsenmaksua.

Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan ja tiedustele ryhmän tilanne.

Lippukunnanjohtaja Elina Raerinne puh. 040 6788 112 / eraerinne@gmail.com


Ilmoittautumisohjeet viikoittain kokoontuviin ryhmiin:

-Ilmoittautumiset sähköpostiin: eraerinne@gmail.com

-Otsikoksi: Partioon ilmoittautuminen

-Viesti kenttään lapsen:

•Etunimet, sukunimi ja kutsumanimi.

•Osoite kokonaisuudessaan

•Maa, jos muu kuin Suomi

•Syntymäaika (Ei henkilötunnusta)

•Kotikunta

•Vähintään yhden huoltajan puh.nmr.


Perhepartioon ilmoittautuminen

Perhepartion jäsenmäärää ei olla rajoitettu, sillä lapset saapuvat paikalle yhdessä aikuisen kanssa. Perhepartioon ilmoittautuminen tapahtuu perhepartion ohjaajalle Soile Luukkaiselle. 
Ensimmäiset kolme kertaa ovat ilmaisia, jonka jälkeen partiolaisen sekä aikuisen tiedot kirjataan jäsenrekisteriin ja partiolainen ja aikuinen alkavat maksamaan jäsenmaksua.

Soilen puh.nmr. 050 5469 954


Partiosta eroaminen

Jos olet käynyt partiossa yhteensä kolme tai alle kolme kertaa, niin eroamista ei tarvitse erikseen tehdä, koska partiolaisen/aikuisen tietoja ei olla syötetty jäsenrekisteriin. 

Yli kolmen partiokerran täyttyessä partiolaisen tiedot kirjataan jäsenrekisteriin. Tällöin eroaminen tapahtuu omilla partio ID-tunnuksilla kuksan sivuilla. Jos eroaminen ei onnistu kuksan kautta niin laita sähköpostia lippukunnanjohtajalle ja pyydä tietojen poistamista jäsenrekisteristä. 
(Lpkj Elina Raerinne eraerinne@gmail.com)

Ohjeet eroamiseen tästä
tai linkistä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti