7.11.2020

Ryhmien ja perhepartion kokoontumiset vuonna 2020-2021Ryhmien kokoontumiset

Sudenpennut ja seikkailijat kokoontuvat partiokololla Tiistaisin klo 18.00-19.30. Sudenpentujen vetäjänä eli akelana toimii Hannaleena Tauro. Seikkailijoiden ryhmän vetäjänä, eli sampona, toimii Sami Koljonen. 

Sudenpennut ja seikkailijat toteuttavat omaa ikäkausi ohjelmaa. Sudenpentuja ovat kaikki 7-9 -vuotiaat partiolaiset. Seikkailijoita ovat 10-12 -vuotiaat partiolaiset.

Laumaillat koostuvat sudenpentujen kirjan tehtävien ja taitomerkkien, eli jälkien suorittamisesta.  Seikkailijat matkaavat eri ilmansuunnissa suorittaen tehtäviä sekä taitomerkkejä eli haasteita. 
Mukaan laumailtaan mahtuu myös pelejä sekä ulkoilua. Joten sudenpentujen ei pidä liiaksi luottaa turkkiinsa ja seikkailijoiden hurjapäisyyteensä, vaan ottaa jokaiselle kerralle myös ulkoiluun sopivat vaatteet. Lisäksi kolon lattia on kylmä ja hieman liukaskin, joten tassujen suojaksi ja seikkailuun mukavuutta tuomaan voi ottaa villasukat tai sisäkengät/töppöset :)  

Sudenpentujen lupaus: Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani, omaa maatani ja maailmaa, toteuttaa sudenpentujen ihanteita ja olla avuksi toisille.

Sudenpentujen ihanteet:
Kunnioittaa toista ihmistä.
Rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä.

Sudenpentujen tunnus: Ole valmis.

Sudenpentujen tervehdys: Oikean käden etu- ja keskisormi nostetaan V- kirjaimeksi otsalle. Kättely tapahtuu partiolaisten tapaan vasemmalla kädellä.

Seikkailijan lupaus: Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani, omaa maatani ja maailmaa, toteuttaa seikkailijoiden ihanteita ja olla avuksi toisille.

Seikkailijan ihanteet:
Kunnioittaa toista ihmistä.
Rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä.
Olla luotettava.

Seikkailijan tunnus:
Ole valmis

Seikkailijoiden tervehdys: Oikean käden etu-, keski- ja nimetönsormi nostetaan otsalle. Peukalo ja pikkusormi yhdistyvät ja tekevät o-kirjaimen. Kättely tapahtuu partiolaisten tapaan vasemmalla kädellä.


Käy tutustumassa sudenpentujen ohjelmaan tästä.

Täältä voi kurkistaa sudenpentujen käsikirjaan.

Käy tutustumassa seikkailijoiden ohjelmaan tästä.

Täältä voit kurkistaa seikkailijoiden aktiviteettikorttiin. 

Perhepartio

-Perhepartio on uusi toimintamuoto, joka mahdollistaa yhteistä toimintaa koko perheelle partion arvojen mukaisesti. Perhepartio-ohjelma koostuu kuudesta aktiviteettikokonaisuudesta, jotka ovat arjen taidot, retkeilytaidot, kädentaidot, ulkoilutaidot, luontotaidot sekä lippukunnan toimintaan tutustuminen. Jokainen aktiviteetti on tarkoitettu tehtäväksi useamman kerran partiovuosien aikana  -Partio-ohjelma/perhepartio-

Perhepartion ohjaajana toimii Soile Luukkainen puh. 050 5469 954. Perhepartio kokoontuu kerran kuussa toteuttaen perhepartion ohjelmaa. Perhepartioon saavat tulla koko perhe ikään katsomatta. Kuitenkin lapsella tulee olla aikuinen mukana joka perhepartio kerta. Jokaiselle kerralle perhe voi varata välipalaa. Perhepartio kokoontuu partiokololla, jossa toiminta tapahtuu tai lähdetään ohjatusti luontoon/muualle ympäristöön. 

Perhepartio kokoontuu kerran kuussa lauantaisin klo 13.00 alkaen. Kesto n. 2 h ja retkikertoina hieman pidempään.

Perhepartion kokoontumiset: 
-21.11.2020
-12.12.2020
-23.01.2021
-20.02.2021
-20.03.2021
-24.04.2021
-22.05.2021

 
Perhepartioon voit tutustua tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti